Cadeau boek 'Sagobilder att rama in' van Elsa Beskow

De fantastische beeldwereld van Elsa Beskow is al generaties lang geliefd en behoort tot de Zweedse culturele schat. We herkennen allemaal haar sprookjesachtige illustraties met dieren, bloemen, Sa...

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De fantastische beeldwereld van Elsa Beskow is al generaties lang geliefd en behoort tot de Zweedse culturele schat. We herkennen allemaal haar sprookjesachtige illustraties met dieren, bloemen, Santa's kinderen, seizoensafbeeldingen, trollen en feeën. Dit prachtige schilderijboek bevat 20 kunstbladzijden - een selectie van haar meest geliefde afbeeldingen en enkele minder bekende parels. Laat nostalgie bloeien in de kinderkamer!

Op de achterkant van elke afbeelding staat een mooie zwart-wit illustratie evenals rijmpjes, kaders en teksten uit de klassieke prentenboeken. Je kunt de afbeeldingen bekijken en lezen net als in een gewoon boek, maar je kunt de pagina's er ook gemakkelijk uittrekken en inlijsten. Een fantastisch cadeau boek waar elk schilderij op zichzelf een leuk cadeau is. Net zo perfect voor kraamcadeau als voor andere gelegenheden die je wilt vieren. De afbeeldingen zijn zowel in portret- als landschapsformaat.

Afm. 21 x 29,6 cm

Onze topmerken

Verzenden

      

 

Betalen

                

          
 

Contact

Moois uit Zweden
Bosweg 2
9959 PB  ONDERDENDAM 
THE NETHERLANDS
050 - 3049443
06 - 48267954
info@mooisuitzweden.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.