HERROEPINGSFORMULIER

Volgens de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad, is per 1 juni 2014 in artikel 6 het Herroepingsrecht van 14 dagen opgenomen.
Wanneer je van dit recht gebruik wilt maken, kun je het formulier hieronder downloaden.
  • De koper heeft na ontvangst van de gehele bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen
  • Na herroeping heeft de koper nog 14 dagen om de producten terug te sturen.
  • Terugbetaling geschiedt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat je hebt aangegeven de producten te retourneren. Wanneer binnen deze termijn de retourzending niet is ontvangen wordt de restitutie opgehouden tot het moment dat de goederen zijn ontvangen of dat de koper een verzendbewijs overlegt.
Moois uit Zweden verzoekt vriendelijk het formulier ingevuld en ondertekend te retourneren. Je kunt vrijblijvend de reden van retournering aangeven. Wanneer mogelijk samen met een (kopie) van de aankoopfactuur.

Artikelen die in aanmerking komen voor volledige restitutie graag in oorspronkelijke verpakking en ongebruikt retourneren.

Klik hier voor het herroepingsformulier.

DOEL VAN ZICHTTERMIJNEN
Het doel van de zichttermijn is dat jij met on-line winkelen dezelfde rechten en plichten het als bij een regulier winkelbezoek. Dit biedt meer bescherming voor jou als koper. Een aantal regels die dan gelden, staan hieronder opgesomd.

LET OP:
  • Zichttermijn is géén probeertermijn. Je mag het product (graag voorzichtig) uit de verpakking halen om te bekijken. Levensmiddelen mogen niet worden uitgeprobeerd om vervolgens te worden geretourneerd.
  • Vriendelijk wordt verzocht de verpakking te allen tijde zorgvuldig te openen om later te kunnen hersluiten.
  • Bij retournering zijn de kosten van frankering voor de klant.
  • Gebruikte artikelen worden beoordeeld op verkoopbaarheid. Moois uit Zweden behoudt zich het recht voor om (bij geval van gebruikssporen) een afschrijvingspercentage toe te passen.
  • Wil je het artikel terugsturen wegens een klacht of servicemelding? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies