Prentboek 'Ocke, Nutta och Pillerill' van Elsa Beskow

De fantastische beeldwereld van Elsa Beskow is al generaties lang geliefd en behoort tot de Zweedse culturele schat. We herkennen allemaal haar sprookjesachtige illustraties met dieren, bloemen, Sa...

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De fantastische beeldwereld van Elsa Beskow is al generaties lang geliefd en behoort tot de Zweedse culturele schat. We herkennen allemaal haar sprookjesachtige illustraties met dieren, bloemen, Santa's kinderen, seizoensafbeeldingen, trollen en feeën. Dit prachtige prentboek bevat 40 bladzijden. Laat nostalgie bloeien in de kinderkamer!

Een natuurlijk lyrisch boek over de twee eikelkinderen Ocke en Pillerill die op een herfstdag plotseling op een blad wegblazen. Het hazelaarmeisje Nutta gaat samen met de vriendelijke eekhoorn op zoek naar haar verloren vrienden en het wordt een echt avontuur. In het speelse rijmende verhaal van Elsa Beskow uit 1939 ontmoeten we elkaar ook op percelen en trollen, een rechtvaardige schat, de metselaar en inventieve kastanjejongens. Een goed leesbaar juweeltje met de karakteristieke, gedetailleerde afbeeldingen van Elsa Beskow.

Hier in een extra fijne, hardcover-editie met linnen rug.
Afm. 21,9 x 27,2 cm

Laatst bekeken producten

Onze topmerken

Verzenden

      

 

Betalen

                

          
 

Contact

Moois uit Zweden
Bosweg 2
9959 PB  ONDERDENDAM 
THE NETHERLANDS
050 - 3049443
06 - 48267954
info@mooisuitzweden.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.