Tafelkleedgewicht Madelief

Stel je een zonnige dag voor, je hebt thee geserveerd in je tuin terwijl je wacht op de komst van de gasten, en een plotselinge windvlaag is een gevaar voor je tafeldecor. Met behulp van een tafelk...

€ 19,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Stel je een zonnige dag voor, je hebt thee geserveerd in je tuin terwijl je wacht op de komst van de gasten, en een plotselinge windvlaag is een gevaar voor je tafeldecor. Met behulp van een tafelkleedgewicht bescherm je je theetijd tegen onverwachte wind.

Een magneet aan de achterkant en een decoratieve bloem met poedercoating aan de voorkant kunnen helpen het tafelkleed op zijn plaats te houden zonder gebruik te maken van klemmen die de stof kunnen beschadigen.

De madelief heeft een gele centrale bloem in het midden en witte randbloemen die eruit zien als bloemblaadjes. Ze groeien in het grootste deel van Europa en zijn ook te vinden in Australië. Ze groeien in het wild in open velden en langs wegen. Het madeliefje verspreidt zich voornamelijk door zijn wortelstokken maar ook met zaden die tot 40 jaar levensvatbaar blijven.

De tafelgewichten van Wildlife Garden zijn er in vier kleuren met bloemmotieven zoals dahlia, lavendel, madelief en roos. Elke verpakking bevat vier identieke bloemen, de madelief tafelgewichten zijn wit.

Afm. Ø 50mm 
Kleur wit (zwarte magneet)
Gewicht 340 gram
Materiaal (gepoedercoat) metaal

Laatst bekeken producten

Onze topmerken

Verzenden

      

 

Betalen

                

          
 

Contact

Moois uit Zweden
Bosweg 2
9959 PB  ONDERDENDAM 
THE NETHERLANDS
050 - 3049443
06 - 48267954
info@mooisuitzweden.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.